Deákné B. Katalin egyéni iskola előkészítő program

Miért szenved olyan sok gyermek az iskolai évei alatt?

Számos erénye mellett oktatási rendszerünknek van három hiányossága, mely nyilvánvalóan és egyértelműen szerepet játszik e probléma kialakulásában, nevezetesen a következők: 

MIT TUD A PROGRAM?

Deákné B. Katalin a nagycsoportosok egyéni fejlesztésére hozta létre programját, amely kifejezetten az első osztályban szükséges képességek fejlesztésére helyezi a hangsúlyt

A közel 200 célirányos feladat és a hozzájuk kapcsolódó módszertan a DBK EGYÉNI ISKOLA-ELŐKÉSZÍTŐ, KÉPESSÉGFEJLESZTŐ program.

Hogyan épül fel?

Az alapozó, gyakorló, majd a felkészítő szakaszban minden részképesség előtérbe kerül, mi több: világosan kiderül, hogy miben vannak nehézségei a gyermekednek.

A feladatsorok a mai gyermek igényeihez alkalmazkodó, változatos és sokszínű foglalkozások levezetését teszik lehetővé.

Az eszközök többsége saját fejlesztésű szemléltető tábla, kártya, továbbá végtelen sokszor felhasználható újraírható lapok matematikához, íráskészség fejlesztéshez. Az olvasás alapozásához társasjáték és betű-hangzó azonosító játék áll rendelkezésre.

figyelj

Ezt tudnod kell:

Deákné B. Katalin programja kifejezetten a gyermekek intellektuális fejlesztésére törekszik, nem tartalmaz mozgásfejlesztéshez és kreatívitáshoz kapcsolódó feladatokat.

Ezért különösen fontos, hogy ha érdeklődsz a program iránt, akkor nálunk vedd igénybe, mert mi hozzá tudjuk tenni ezeket az elemeket is – így válik igazán hatékonnyá!

EZ ÉRDEKEL!

Neked is vannak aggályaid
a csoportos képzéssel?

Akkor a legjobb helyen jársz,
mert itt egyénileg
képezzük őt!

kepessegfejleszto-specialista

Gyöngyösi-Balogh Andrea
tanulási képességfejlesztő specialista
+36 70 650 8343

Jelentkezem az egyéni előkészítő programra!