Iskola előkészítő

MIÉRT VAGYUNK OLYAN BIZTOSAK BENNE, HOGY MI TUDUNK SEGÍTENI?

Erre több okunk is van, és szerénytelenség nélkül mondhatjuk, hogy mindazon képességfejlesztő módszerek, terápiák közül, melyek avatott gyakorlásán a bizonyosságunk nyugszik, egyik-másik önmagában is elég lenne a sikerhez.

ertem

Mi azonban immár NYOLC(!) korszerű tanulási képességfejlesztő rendszert sorakoztattunk fel és állítottunk egyetlen cél szolgálatába: A tanulási nehézségeket megelőzzük, és minden gyermek, aki hozzánk fordul, gond nélkül vegye az akadályokat az iskolában.

Ez érdekel!

Valami, ami nem csak fejben dől el...

Ma divatos, és szinte mindenre ráhúzható gondolat, de az iskoláról korábban, és mindig is úgy gondolták, hogy a tanulás sikere bizony fejben dől el. Te is így gondolod?

nem csak fejben

Nos, a legfrissebb külföldi és hazai kutatások fényében ez az elképzelés meglehetősen túlhaladottá vált: A gondolkodási képességek és részképességek szükséges szintjének kialakításához nem csak elméleti foglalkozásokra van szükség, de – ezekkel összhangban például speciális mozgásfejlesztésre is.

Ez érdekel!
figyelj

A megfelelő módszer, illetve módszerek kiválasztása minden esetben személyre szabottan, egyéni felmérés alapján történik.

Maguk a módszerek is használnak felméréseket, hogy a lehető legpontosabban meghatározhassuk, hol tart a gyermeked fejlődése mindazon képességei tekintetében, amelyek a tanulása sikeréhez szükségesek.

Így garantálhatjuk, hogy pontosan azt kapja, amire szüksége van!

EZ ÉRDEKEL!

Igen, lehet tenni valamit
a tanulási problémákkal!

Mi azt is tudjuk, hogy mit,
csak oszd meg velünk,
hogy a végére járhassunk!

kepessegfejleszto-specialista

Gyöngyösi-Balogh Andrea
tanulási képességfejlesztő specialista
+36 70 650 8343

Feliratkozom az iskola előkészítőre!